top of page

HAR DU BRUG FOR HJÆLP ?

Vores ekspertise spænder over en bred vifte af kreative muligheder

GRAFISK DESIGN

Reklame og markedsføring er den direkte vej til større synlighed, bedre salg og mere succes.

Gennemført salgsmateriale er alfa og omega, uanset om du sælger produkter, udarbejder informationsmateriale eller fremlægger nye og spændende idéer for ledelsen.


I en travl hverdag har du brug for en samarbejdspartner, der kan sørge for, at både arbejdsprocessen og omkostningen bliver til at overskue. Oplev den rare fornemmelse, det giver at kunne præsentere dit produkt på en indbydende måde – og se resultaterne i form af et stærkere førstehåndsindtryk og bedre salgbarhed.

shutterstock_1231589602.jpg
shutterstock_1105297178.jpg

VISUEL IDENTITET

Hvad er visuel identitet, og hvor vigtig er det for din forretningsstrategi

Visuel identitet er alle de billeder, grafiske elementer, farver og former som udgør jeres brand og er med til at adskiller det fra alle de andre. 

Med andre ord beskriver det alt, hvad kunderne fysisk kan se, lige fra logoet til indretning af en butik.


For at sikre, at jeres visuel identitet virker som den skal, hjælper vi jer igennem udviklingen af ​​en brand style guide, der giver faste instruktioner om, hvordan brandet skal være visuelt repræsenteret til enhver tid og i enhver situation.

EMBALLAGEDESIGN

Erfaring med store som små brands

Med mere end 20 års erfaring med produkt og emballagedesign, har vi mødt og arbejdet med mange brands. Store såvel som små brands og allesammen med samme udgangspunkt om at udvikle løsninger, som lever op til og overgår alle forventninger til design og funktionalitet.
Vi har mødt mange forskellige problemstillinger med hensyn til produkt og emballagedesign, som har rustet os til at have den helt rette fremgangsmåde og tilgang til det at arbejde med produkt og emballagedesign.

shutterstock_1154323708.jpg
bottom of page