top of page
IMG_2038.jpeg

HVEM ER VI

TAP Media er to kreative verdener, der møder hinanden.

Vi er to generationer – far og søn – med hver vores kompetencer og mindset.

Den grundige grafiske erfaring, kombineret med nysgerrighed og fingeren på pulsen. Den dynamiske digitale tilgang til verden, kombineret med omtanke og stædighed.

Vi tilbyder alt fra visuel identitet, branding og strategi, til online-markedsføring, socialmedia kampagner og droneoptagelser. Vi udformer annoncer, brochurer, kataloger, POS-materiale og alt øvrigt markedsføringsmateriale. Vi skaber hjemmesider og emballagedesign. Og er jeres behov uden for vores kompetencer, så har vi et bredt netværk af leverandører og samarbejdspartnere, som kan hjælpe jer videre.


Dét kan I få noget ud af! … vi lapper over og komplementerer hinanden. Vi er et kreativt værksted, og jeres forlængede grafiske arm, som sikrer at jeres idéer bliver virkeliggjort. Uanset om I allerede har indarbejdede grafiske retningslinjer, eller I skal bruge et idéoplæg helt fra bunden, kan vi hjælpe – ikke kun på vej, men hele vejen! 


Hvilken vej skal du?

hellebaek.png

NYT KONTOR, NYT SAMARBEJDE OG “NYT NAVN”

Tappert reklame og Phoenix Management er flyttet ind i det nyrenoverede og meget indbydende kontorfællesskab på Hellebæk klædefabrik.

Tap Media vil være vores ansigt udadtil og vil være den paraply som Tappert reklame og Phoenix Management vil stå sammen under.


Tap media i kontorfællesskab og tæt samarbejde med Mus og Pen

Sammen med Tap media er også vores tætte samarbejdspartner Mus og Pen flyttet ind i kontorfælleskabet så vi nu fuldender cirklen inden for kreativ markedsføring og grafisk produktion.

LÆS INTERVIEWET MED
TAP MEDIA

Kundeinterview med grafisk designer / af Christian Wintcentsen fra Billy

Tap Media w-sublogo rgb kopier 2.png
248222457_2050974285058632_7090905158269534270_n.jpg

MALIK TAPPERT

Phoenix Management​

Ung nytænkende med fingeren på pulsen. Phoenix management kan hjælpe din virksomhed uanset om du skal bruge et brand boost, eller om du skal bruge et fedt billede eller komplet styring af dine SoMe kanaler din hjemmeside eller din webshop. Mangler du en professionel uddannet drone pilot, klarer vi også dette. 
Vi hjælper jer sikkert ind i fremtiden.

Mark-2.jpg

MARK TAPPERT

Tappert reklame

Mere end 30 års erfaring med grafiske løsninger til store og små virksomheder i både Danmark og internationalt. Følger enhver opgave og idé til dørs, og slipper først grebet, når opgaven er færdig. Helt færdig. Tænker altid ud af boksen, med ét eneste formål – at tænke ind i jeres boks, så løsninger og idéer tilpasses jer og jeres rejse.

bottom of page