top of page

SKAB ENESTÅENDE BRANDING MED TAP MEDIA SKABELONER

Køb en færdiglavet Canva skabelon fra TAP Media og giv dit brand et unikt præg. Efter købet kan du nemt tilføje din egen tekst, billeder eller finjustere animationer efter behov. Gør branding nemt og professionelt med vores skabeloner, samtidig med at du beholder din kreativitet.

KØB ABONNEMENT TIL SKABELONERNE

stop med at betale for hver enkelt skabelon

345 KR. / MDR

Køb adgang til 2 SoMe skabeloner hver måned

Med vores Basisabonnement får du adgang til 2 skræddersyede skabeloner hver måned. Du kan vælge disse skabeloner, så længe dit abonnement er aktiv. Du har friheden til at vælge, hvad der passer bedst til dine behov, uanset om det er Facebook, Instagram eller en kombination af begge.

Køb nu

745 KR. / MDR

Køb adgang til 5 SoMe skabeloner hver måned

Vores Premiumabonnement giver dig adgang til 5 skræddersyede skabeloner. Du kan vælge og tilpasse dine skabeloner, og de forbliver tilgængelige så længe dit abonnement er aktiv.

Køb nu

1.345 KR. / MDR

køb adgang til 8 SoMe skabeloner + 2 Print skabeloner hver måned

Med vores Proabonnement får du adgang til 8 digitale skabeloner til online branding og 2 print-skabeloner til fysiske materialer. Disse skabeloner er tilgængelige så længe dit abonnement er aktiv, hvilket giver dig mulighed for kontinuerlig brug og tilpasning.

Køb nu

BRANDSIDE:

Telenordic

SKABELONER TIL SOCIALE MEDIER

Gør dine sociale medier levende med vores tilpasningsvenlige skabeloner. Vi lægger vægt på at bruge video, som fanger opmærksomhed og forbedrer interaktion. Men det stopper ikke der: Med vores skabeloner kan du nemt ændre tekst, billeder, farver og mere. Dette betyder, at du kan anvende den samme skabelon til flere forskellige budskaber eller kampagner, alt imens du bevarer en professionel og enkel præsentation. Forøg din online tilstedeværelse med TAP Media's fleksible og effektive sociale medie skabeloner.

SKABELONER TIL PRINT

Gør en markant forskel i den fysiske verden med vores alsidige tryksagsskabeloner. Uanset om det er plakater, flyers eller andet, sikrer TAP Media, at du får et standout-design, der nemt kan tilpasses. Takket være skabelonformatet kan du hurtigt redigere i tekst, billeder, farver og mere, hvilket giver dig mulighed for at genbruge samme skabelon til forskellige budskaber. Med TAP Media's skabeloner bliver tilpasning af tryksager en leg, og du kan konsekvent levere friske og unikke materialer.

bottom of page