top of page
IMG_0461_edited.jpg

NOAH

Min praktik hos TAP media 2023

I løbet af min praktikperiode hos Hos Tap Media har jeg haft fornøjelsen af at deltage i en række spændende projekter, der har udfordret og udviklet mine færdigheder inden for videoproduktion og grafisk design. Under vejledning af Malik har jeg været med til droneoptagelser, hvor jeg har fået indsigt i, hvordan man fanger dynamiske scener fra luften på forskellige lokationer, inklusiv byggepladser og golfklubber.
På det grafiske front har jeg arbejdet med at skabe visuelle elementer for kunder som Blackstone Griddles, hvilket har givet mig erfaring med at omdanne brandidentitet til fængende visuals. Jeg har også fået hands-on erfaring med simple animationsprogrammer, hvilket har styrket min forståelse for bevægelsesdesign.
Et særligt højdepunkt var at observere og lære fra Maliks redigeringsproces, fra fine droneoptagelser til komplekse redigeringer af dokumentarfilm, herunder en om en Atlantkrydsning. Disse erfaringer har været uvurderlige, da de har givet mig en dybere forståelse af storytelling gennem videomedium.

her er en video jeg har lavet til Franskelemonader.dk

Her er en video jeg har lavet til Blackstone

her er også en video til blacsktone

bottom of page